Boksen

Bij Boxing Club Alphen aan den Rijn ben je aan het juiste adres voor bokslessen. We hebben een breed lesaanbod voor jeugd, beginners, recreanten en wedstrijdvechters.

Je bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen tijdens een van de volgende lessen:

Dinsdag:
18:30 – 19:30 uur Jeugd en beginners
19:30 – 20:30 uur Gevorderden en wedstrijdgroep
20:30 – 21:30 uur Bokszak - en padstraining

Donderdag:
18:30 – 19:30 uur Jeugd en beginners
19:30 – 20:30 uur Gevorderden en wedstrijdgroep
20:30 – 21:30 uur Bokszak - en padstraining

Zaterdag:
10:00 – 11:00 uur Beginners en gevorderden 

Kosten:

Jeugd 16-:
€ 23,50 per maand (onbeperkt)

Volwassenen 16+:
€ 30,00 (onbeperkt)

Een proefles is gratis, vooraf aanmelden is verplicht!
Wil je liever maximale aandacht en snelle vooruitgang?
Wij verzorgen ook privélessen.

Voor meer informatie of het aanvragen ervan: 06-26969203 of info@alphensports.nlAdres: Koperweg 11F, Alphen aan den Rijn

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Bezoek de website Jeugdfonds

Wat is het bedrag

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt.De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Lees hier meerDownload hier de ouderkaart