Clinics

Alphen Sports heeft een breed scala aan vechtsportclinics.

Je kunt bij ons terecht voor:
– Boks- en thaiboksclinics voor (middelbare) scholen.
– Bedrijfsclinics op maat.
– Teambuilding clinics aan sportclubs.
– Thaiboksclinics voor (middelbare) scholen.
De clinics van Alphen Sports zijn de ideale manier om kennis te maken met het (thai)boksen.

Bij Alphen Sports is het mogelijk om 3 soorten thaiboksclinics te volgen:
1. ‘Snuffel’ clinic
2. Conditionele clinic
3. Meerdaagse clinic


1. ‘Snuffel’ clinic.
Bij het thaiboksen gebruik je zowel je armen als je benen. Tijdens deze clinic komen alle basistechnieken aan bod. We besteden aandacht aan je houding, bewegingen, basisstoten en trappen. De les begint altijd met een warming-up. Daarna komt er een gedeelte techniek en we sluiten af met een cooling-down. 

2. Conditionele clinic.
Tijdens deze intensieve training ligt de nadruk op het verbeteren van je conditie. Daarom maken we veel gebruik van de stoot- en trapkussens en van de bokszakken. Uiteraard is er tijdens deze les ook veel aandacht voor de juiste stoot- en traptechnieken.

3. Meerdaagse clinic.
Alle aspecten van het thaiboksen komen langs tijdens deze serie clinics, die we helemaal in overleg voor je samenstellen. Vooraf formuleren we een duidelijk doelen we maken een stappenplan om dat te bereiken. We gaan in deze clinic uitgebreid in op alle thaibokstechnieken. De lessen worden aangepast aan de samenstelling van de groep(beginners of gevorderden). Aan het einde van de clinics sluiten we af met een sparringsvorm. Tijdens de clinics kun je bokshandschoenen, binnenhandschoenen en scheenbeschermers lenen van Alphen Sports. Omdat wij een speciale spanvloer hebben zijn de clinics op blote voeten. Je kunt zelf kiezen of de clinic 60 of 90 minuten duurt.

De thaiboksclinics worden gegeven door Iris Peperkamp. Voor meer informatie of het boeken van de clinic kunt u contact opnemen met Iris Peperkamp: 06-49869886 of info@alphensports.nl

 

 

 

 

 Bij Alphen Sports is het mogelijk om 3 soorten boksclinics te volgen:
1. ‘Snuffel’ clinic
2. Conditionele clinic
3. Meerdaagse clinic

1. ‘Snuffel’ clinic
Wil je kennis maken met de bokssport? Dan is deze clinic iets voor jou. Alle basistechnieken komen in deze clinic aan bod: van houding, bewegingen tot basisstoten. De les begint altijd met een warming-up, daarna volgt er een techniektraining en we sluiten af met een cooling-down.

2. Conditionele clinic
Boksen is heel erg goed voor je conditie. Deze clinic is daar speciaal op gericht. We maken veel gebruik van stootkussens en bokszakken die de training nog intensiever maken. Met deze clinic verbeter je niet alleen je conditie, maar je werkt samen met ons ook aan een betere stoottechnieken.

3. Meerdaagse clinic
Wil je je echt verdiepen in de bokssport en de daarbij horende technieken, dan kun je ook een clinic van meerdere lessen volgen. We stellen vooraf een duidelijk doel en een stappenplan samen, afhankelijk van de groep (beginners of gevorderden). In meerdere lessen werken we dan toe naar het doel dat jij wilt bereiken. Tijdens alle clinics kun je bokshandschoenen en binnenhandschoenen lenen van Alphen Sports.

De boksclinics worden gegeven door Iris Peperkamp. Wil je meer informatie over de boksclinics, neem dan contact op met Iris Peperkamp via
06-49869886 of info@alphensports.nl 

Teambuilding clinics aansportclubs.
Wij geven ook clinics aan bijvoorbeeld voetbal- en hockeyverenigingen als teambuilding of vervanging van de reguliere training bij slecht weer. In overleg met de trainer van het team wordt er gekozen voor boksen of thaiboksen en stellen we een doel voor de clinic. Voor de clinics kunnen we gebruikmaken van onze volledig ingerichte locatie aan de Koperweg 11F in Alphen aan den Rijn. Liever een clinic op je eigen locatie of bij je eigen club? Dan komen we naar je toe.
Afgelopen seizoen gaven we o.a. clinics aan teams van:
-ARC
-Korfbalvereniging Tempo-Alphense Boys
-Alphense Voetbal Vereniging
-Alphense Hockey Vereniging
-Alphense zwemclub AZC

Interesse in een sportieve clinic? Voor info of boekingen kun je bellen met Iris Peperkamp: 06-49869886 of mailen naar info@alphensports.nl